2013 börjar gå mot sitt slut typ en månad kvar bara så jag gjorde en "mitt år 2013" 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja, jag flyttade ihop (på riktigt) med min pojkvän! Och jag förlovade mig!

2. Höll du några av dina nyårslöften? - Jag tror inte riktigt att jag hade något nyårslöfte !

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nä! 

4. Dog någon som stod dig nära? - Ja 

5. Vilka länder besökte du? - Sverige, har aldrig varit utomlands, hehe

6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? - Jag vill ha mer pengar 2014 så att man kan göära någonting på fritiden eller i alla fall kunna spara pengar!

7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Jag är riktigt riktigt dålig på datum, men den DAG jag kommer minnas var när Martin och jag förlovade oss! :) ♥

8. Vad var din största framgång 2013? Min största framgång tror jag var att komma ut med att jag har haft bulemi, det var en ganska tung sten att bära!  

9. Största misstaget? - Hemligt haha :) 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Jag har väl många dagar mått dåligt psyiskt och vart elak mot mig själv men det blir bättre och bättre! 

11. Bästa köpet? - PIMPIM ♥

12. Vad spenderade du mest pengar på? - Hyra och räkningar :(

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? -  När jag fick min Ajfån :D 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? -  Pompeii

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - 2013 har varit ett av de gladaste åren sen mina föräldrar skiljde sig! Har i några år levt i en liten bubbla och tyckt mycket synd o mig själv och varit agro på andra, men jag har vuxit upp, börjat accepterat hur saker är, vem jag är, hur jag ser ut och jag känner mig väldigt lycklig :) 

16. Vad önskar du att du gjort mer? - Jag skulle nog tagit vara på tiden bättre! men hur gör man det egentligen? Känns som tiden bara flyger iväg! 

17. Vad önskar du att du gjort mindre? - slösat pengar på onödiga saker, jag skulle ha sparat allt överflöd. Men det är lätt att vara efterklok! 

18. Hur tillbringar du julen? - Antingen hos Martins familj eller hos min mamma eller mormor! Blir julbord och Kalle Anka på agendan i alla fall! ^^  

19. Blev du kär i år? - Jag var redan kär i år :) ♥

20. Favoritprogram på TV - Catfish, Paradise Hotel, Simpsons är några som jag kommer på just nu! 

21. Bästa boken du läste i år? - Ärligt talat så tror jag inte ritkit jag har läst en enda bok i år... har börjat några men aldrig avslutat dem :D

22. Största musikaliska upptäckten? - Meditations musik! Otroligt avslappnande :)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Iphone, Grönan och Vätö, fick allt! :)

25. Något du önskade dig men inte fick? - Nej, fick mer än jag önskade mig! Blev otroligt nöjd och kände mig väldigt uppskattad och lite bortskämd ! 

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Det var en Lördag så jag tog nog sovmorgon och tog det lugnt eller liknande 

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Ja, att det inte blev någon Vinter! Värme året om! Sol och gröna träd HELA TIDEN! 

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? - Skulle nog beskriva den som att jag har vuxit upp och inte sticker ut så mycket! Känner mig trygg i mig själv så har inte stora uppmärksamhetsbehov (förutom av Martin ;) ) 

29. Vad fick dig att må bra? - Martin, PimPim, Louise, släkt, vänner, träning, kost, att sluta skolan

30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Ashton Kutcher, Leonardo Dicaprio, Brad Pitt, Tom Cruise, Johnny Depp

31. Vem saknade du? - barndommen, tiden