Har börjat fila på ett mål den här sommaren, ett mål som jag kan klara av och som inte är baserat på min kropp (tex, gå ner si eller så mkt i vikt) eftersom att det alltid brukar bli destruktivt. Jag funderar lite på något i stil med att jag ska ta mig fram si eller så långt fram tills sista agusti, tex 100,200,300km, något som är rimligt för just MIG, baserat på hur mycket just jag kan prestera/hur mycket tid jag har att lägga på träning och hur mycket tid jag faktiskt vill lägga på träning.
 
Något jag också filar på är sätt att höja mitt eget självförtroende om mig själv/hur jag får bort negativa tankar om mitt utseende. Jag har alltid fixerat mig vid min kropp och tänkt att om jag går ner i vikt så kommer jag tycka om mig själv mer... men det är inte helt sant!
Jag tror inte att andra ser mig med samma ögon som jag ser mig själv. Jag är övertygad om att jag ser bättre ut än vad jag själv tycker och tror. Detta är någonting som jag faktiskt inser, men jag har inte kommit speciellt mycket längre än så.
Om jag skulle lyckas riktigt bra med att få de negativa tankarna till att bli positiva så kanske jag någon gång i livet kommer se mig själv genom Martins ögon, någonting som är värt att fightas för!
Idag gick jag runt den här 7,2 km rundan med stavar och de nya skorna! Det var superduperskönt att inte skava sönder hälarna längre pga trasiga skor! (Y)