Måste berätta någonting riktigt roligt! Min senaste upptäckt angående hälsa! 
jag har nu den här sommaren försökt omvandla mina tankar angående träning och hälsa försökt bortse från viktnedgång och bara försöka vara hälsosammare än förut, tagit babysteps i rätt riktning! 
Slutat äta godis, börjat på spinning, ätit lite bättre, börjat meditera mm. 
Någonting som alltid hände när mina tankar låg på att gå ner i vikt var att jag kanske gick ner i vikt, sen gick jag upp allt igen eftersom det inte går att hålla tusen nya saker samtidigt! eller så gick jag inte ner i vikt alls och låg och tyckte synd om mig själv.
NU, kan jag glatt meddela att jag bara genom att ändra små små saker i min livsstil gått ner 5 kilo! och jag tror faktiskt att jag kommer kunna hålla mig här nere då jag tagit babysteps och det därför inte blir lika svårt att hålla mina delmål. DOCK vill jag tillägga att jag inte bryr mig i själva vikten i sig, det jag bryr mig om är att allt jag har gjort för att vara hälsosam har visat resultat, här i viktnedgång muskelbyggnad och bättre kondition. 
-
Efter att jag gjort denna upptäckt vill jag uppmana alla som går på dieter och försöker gå ner i vikt för att gå ner i vikt... SLUTA, försök ta hand om kroppen istället, ge kroppen den näring den behöver! Jag äter normala portioner och tränar varannan dag ungefär.
Du duger precis som du är och du borde inte straffa din kropp med svält, ät så du mår bra, träna så du mår bra och meditera så du mår bra så kommer du att må bra och din kropp kommer att må bra. Jag har inte varit lyckligare eller mått så bra som jag gör idag, både fysiskt och psykist! 
-
Bilder nedanför är mina nyaste favoriter! 
Budda och Lemongrass-rökelser, paranötter och tea på riven ingefära och honung! ♥