Uppkörning - körkort

0kommentarer

Wow tänk att jag nu har körkort!!! Är SÅ stolt över mig själv! Trodde ett tag att jag AlDRIG skulle ta de där jävla körkortet!! Men tack vare min mamma, låssasrappa, fästman, svägerska, pappa, Louise och mig själv är det nu äntligen färdigt. Jag har körkort, JAG har körkort. Kan nästan inte begripa det än... 
Känslan att gå ut till bilen och inte behöva sätta upp den där jävla övningskörnings-skylten är underbar. Att kunna köra iväg själv, helt ensam, är den skönaste känslan på länge! Nu behöver jag förhoppningsvis aldrig öppna Körskoleböckerna igen! Å fy fan vad jag är glad! Helt underbart! 
Min uppkörning: 
Hade en jättebra och pedagogisk "uppkörnings-ledare". Han berättade först hur allt skulle gå till och sen skulle jag börja göra den där säkerhetskontrollen. Jag behövde bara titta så lamporna fungerade.
Sen skulle jag svänga ut från parkeringen som vi stod på och ledaren sa "sväng till vänster" 
Jag svängde till höger.... 
Han sa "jaha... Då svänger vi väl till höger då" 
Jag förklarade i panik att jag var sjukt nervös. Usch vad hemskt och Pinsamt å göra fel på höger å vänster x) 
Efter halva uppkörningen bad han mig att stanna vilket jag gjorde. Han frågade om jag tyckte jag satt bra och jag sa att det tyckte jag väl. 
Han började justera om mitt stolsläge och jag insåg senare i körningen att jag hade suttit helt wierd... Efter ändringarna blev jag mycket mer avslappnad i både armar och ben vilket han tyckte sig se på min körning. 
Jag var helt säker på att jag skulle bli kuggad då han flyttat om min stol + nått annat litet småfel. 
När han sa "jag tänker godkänna dig" brast jag i tårar och gömde mig i händerna. Alla spänningar släppte och jag blev så otroligt lättad!! 
Efter körningen ringde jag Hasse (min Körskole-lärare) för de var hans bil jag körde upp med och han var inte på plats att hämta bilen efter min uppkörning. Han sa att han var vid Volvo och att jag kunde komma å hämta honom eftersom jag hade fått körkort hihi! 
Bild = Sms från min pappa 😊


körkort uppkörning bil Hasse,

Kommentera

Publiceras ej